Mburu Ilmu Kanggo Nguber Cita-Cita

Mburu Ilmu Kanggo Nguber Cita-Cita

 

Mburu Ilmu Kanggo Nguber Cita-CitaMburu Ilmu Kanggo Nguber Cita-Cita

Ora leren olehku mburu ilmu

Esok awan wengi aku tansah sinau

Kanggo nentoake cita-citaku

Sak durunge turu aku sinau

Sak wise tangi turu aku ugo sinau

(Wacanen ugo : Donga Kanggo Ibu)

Kula sinau sedina-dina

Supados kathah ilmu kula

Ugi kanggo nyenengake wong tuwa

Ingkang sampun ndonga’aken kula

Supados kelaksanan nggayuh cita – cita kula

(Wacanen uga artikel liyane ing : Dancing Around Beautiful Blue Sea)

Oooh… Gusti ingkang dumading dumadi

Paringana ridho awak kula

Supados ngabekti marang tiyang sepuh kekaleh kula

Supados kula saged bakti marang negri menika

Adohana kulo saking godaan setan

(Wacanen uga artikel liyane ing : Speechless Love Say Nothing)

Oooh.. Dusti ingkang dumading dumadi

Paringana kesametan wong tuwa kekaleh kula

Lan paringana kesehatan wong tuwa kekaleh kula

supados saged mriksani kulo kesuksesan kula

Aamiin Yaa Robbal ‘Alamiin

       Tak kiro sak mene wae geguritan kanti aran Mburu Ilmu Kanggo Nggayuh Cita-Cita sing bisa tak bagekno kanggo kita kabeh kanthi pangarep mugo – mugo geguritan ing dhuwur iku bisa migunani digawe renungan aku dhewe lan kita kabeh supaya iso luwih semangat anggone mburu ilmu ing kahanan ing ngendi wae. Aku nyuwun pangapuro menowo ono pitutur seng ora nyenengno. (Wacanen uga artikel liyane ing : Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 7 Semester 1)

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[smartslider3 slider=2]