Kado Rasa Stroberi

Kado Rasa Stroberi

Kado Rasa Stroberi

Kado Rasa Stroberi

       Pas acara perpisahan arek TK, sakben murid nggowo kado dhewe dhewe gawe ibu gurune.

Murid sing wiwitan maju anake wong dodol kembang. Bu gurune ngambung kadone ambek mbedhek, 

“Isine kembang yo….”. Bedhe’ane Bu guru.

“Seratus kangge Bu Guru..” jare anake wong dodol kembang. (Wacanen ugo : Nikmat Mete Sisa Coklat)

Sing kedua maju anake wong dodol pracangan. Ambek bu gurune kadone dikocok-kocok. Wah iki rodok angel mbedheke, pikire. 

“Isine permen yo…”. 

“Pinter Bu Guru..” jare anake wong dodol pracangan.

Mari ngono, maju anake wong dodol es krim. Pas kadone diangkat, dhadhak netes. Ambek bu gurune tetesane diincipi. (Wacanen ugo ukoro liyane ing : History of Sidoarjo Regency)

“Es krime rasa opo iki? Rasa anggur yo…” jare bu gurune kemeruh.

“Salah…” jare areke.

“Rasa stroberi tah…?” bu gurune kemeruh maneh.

“Taksih Salah Bu Guru..” jare areke. (Wacanen ugo ukoro liyane ing : Kehilangan Sahabat Berbagi Cerita)

“Wis aku nyerah, rasa opo sih iku” takok bu gurune.

“Isine anak kucing kok Bu Guru…”

HEHEHEHEHE…😄😀😁😁😁 Mangkane ojo kemeruh.

       Tak kiro sak mene wae crita lelucon kanti aran Kado Rasa Stroberi sing biso tak bagekno ing sak jerone kesempatan iki kanti pangarap-arep mugo-mugo artikel sing ono hubungane karo befhe’an isine kadoing ndwur kuwi biso digawe ngdukno pikiran sing mumet lan otot sing kenceng amarga  mikirake abote kahanan iki. Sepurane yen ana sing ora nyenengake. (Wacanen ugo ukoro liyane ing : UKK Seni Budaya Kelas 7)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *