Category: Lelucon

Bapak Nesu mergo sego pecel 0

Bapak Nesu mergo sego pecel

Bapak Nesu mergo sego pecel

Bapak Nesu mergo sego pecel

Bapak Nesu mergo sego pecel

Neng sawijining dino Ngatimo ngongkon anake kanti aran Paijo supoyo tuku sego pecel nang warung.

Ngatimo : “No … Bapak tukokno sego pecel yo Le ….” read more

Nasib Duwe Bojo Guru Jaman Now 0

Nasib Duwe Bojo Guru Jaman Now

Nasib Duwe Bojo Guru Jaman Now

Nasib Duwe Bojo Guru Jaman Now

Nasib Duwe Bojo Guru Jaman Now

      Jarene tangga-tangga, yen dadi guru utowo nduwe bojo guru kuwi bakal urip enak lan kepenak amarga nyambut gawene gak sara lan mulihe ora suwe-suwe, tuwek’e sesuk bakale mulya. Mulo aku mbiyen mileh yayang cah sing kuliah neng pendidikan kie karepku ben dadi guru…. (Wavanen ugo : Pantun Lelucon Jowo) read more

Pantun Lelucon Jowo 0

Pantun Lelucon Jowo

Pantun Lelucon Jowo

Pantun Lelucon Jowo

Pantun Lelucon Jowo

      Kanggo ngurangi pikiran sing mumet amargo mikirake kahanane urip sing sansaya abot ing jaman saiki, aku pengin mbagekno pantun jawa minangka wacanan enteng kanggo nglpur ati. Nanging tak suwun pantun jawa iki ojo dipikir sarana ngeresing ati senajan kaya-kaya pancen ngono.. (Wacanen ugo : PEMUDA TERSENGGOL TURIS ASING) read more

Rasane Kopi Luwak Tiruan 0

Rasane Kopi Luwak Tiruan

Rasane Kopi Luwak Tiruan

Rasane Kopi Luwak Tiruan

Rasane Kopi Luwak Tiruan

      Sawijining dino Paijo mendayo nang omahe kanca rakete kang nduwe aran Dudung. Naliko lungguh, Paijo disuguhi kopi. Dudung ngomong yen kopi sing disuguhne kuwi ne ueenak tenan. Mergo omongane Dudung kuwi, Paijo akhire nyruput kopi soale penasaran rasane. Nanging sak wise nyruput kopi, Paijo dadi kaget mergo rasane nyleneh, banjur takon: (Wacanen ugo : Paijo Dadi Imam Shalat Traweh) read more

Paijo Dadi Imam Shalat Traweh 1

Paijo Dadi Imam Shalat Traweh

Paijo Dadi Imam Shalat Traweh

Paijo Dadi Imam Shalat Traweh

Paijo Dadi Imam Shalat Traweh

      Sak wijine dino ing Langgar (Mushola) ing kampung, Paijo nduweni swara sing apik dikongkon dadi imam sholat Traweh dino wiwitan. Mergo suarane Paijo apik, mulo makmume yo podho khusyuk pisan. read more